Monday, January 26, 2004
posted by nile at 4:35 PM
26 januari 2004

lab work
aku dah mula boring buat lab work nie. tapi aku dah buat 1:500 masih tak capai hasil yang aku nak. esok aku nak sambung untuk formula baru. kenapa la aku takut jumpa supervisor aku ha....? sebab tu jadi cam nie... baru padan muka.


tiket bas

dah bosan lab work tak jadi aku gi cari tiket balik raya. semua dah habis kecuali esok 27hb. tengah2 aku banyak keje nie terpaksa lak balik awal. aku beli jer la tiket tu sebab aku memang kena balik jugak utk cari penjamin scholar aku tu. tak cadanfg nak balik tu jadi cam nie. akhirnya tiket bas abis. membazir betul masa aku cam nie. balik rumah pun bukannya buat apa.

tapi aku cadang nak raya rumah kawan aku tahun nie. tapi kat paka la. lagipun dah janji ngan adk nak gi jumpa dia.


lab coat
aku teman kawan aku gi cari kain nak buat lab coat pukul 2 ptg tadi. cari punya cari tak der kain yang setebal lab coat yg kitaorg biasa pakai. dah cari kain tak jumpa kitaorg shopping. aku beli sikit punya banyak barang sampai tak muat raga motor. kena pegang kat tangan lain. satu lagi problem aku beli 2,3 jenis buah dan 2,3 jenis makanan ringan. padahal esok aku dah nak balik. tapi tak per, sku kan puasa hari ni. malam ni memang aku nak pulun sampai habis.