Thursday, February 26, 2004
posted by nile at 6:54 PM
Blank....

Saya kat lab komputer sekarang... tengah chat ngan Brad. Sebenarnya macam-macam idea timbul kat otak sebelum masuk lab nie. Tiba-tiba jer hilang.... tensen betul.... Idea tadi tu rasanya boleh buat blog nie gempak. Hehehehee... tapi nak buat camner, semua dah hilang. tapi tak per la, malam nie nak balik pikir. Hari nie memang sibuk sket. Sebenarnya ingat nak buat keje pagi tadi. kalau ak memang dah lapang petang nie, tapi sebaik jer siap sampel, turun nak pegi run, warm-up instrumen, budak lab yang juga housemate saya datang mintak teman dia ke Cheras. Prof ajak kawan saya tu teman dia ke satu syarikat pelancongan kat Cheras. Dia nak ikut sorang-sorang takut. walaupun penyelia sendiri, mungkin malu gak. Lagipun dia tu tudung labuh. Terpaksa la ikut. Pegi kul 11 lebih, balik-balik kat pukul 3. Gi makan lagi, dengan sesatnya... tak la sesat sangat, salah jalan jer. Nasib baik saya nie biasa gak ke Cheras. Pastu siap balik rumah makan ubat, semayang... tu yang lambat. Petang nie baru la run. Buat sampel baru... bila cuba run, tengok2 tak der spektrum... la... tertinggal satu chemical rupanya... hehehheee.. terpaksa la buat balik. Tu yang lewat nie... 6.30 baru abis. Ok la... tak der idea dah.. lagipun dah lewat nie...