Wednesday, February 25, 2004
posted by nile at 4:02 PM
Minyak abis lagi!!!

Masa nak balik tengahari tadi, saya check tangki minyak dulu sebab last saya isi masa motor saya mati kat ILKAP dulu sebab abis minyak jugak. Tengok2 sekali lagi.... tangki kering. Kali nie motor hidup tapi mati pastu, start lagi hidup... mati lagi. Dan motor memang tak sempat nak jalan langsung. Ala, dahlah nak gi bank nie... wak hal lak motor nie. Salah saya jugak. Malam tadi kuar gi pasar malam tak isi. Petang semalam hujan kan... so petang tak jadi pegi pasar. Malam tadi saya pegi sorang-sorang. Saya kuar jugak sebab ada housemates saya yang tak beli makanan lagi. Kesian kat diorang lapar. Makanan saya kawan yang ada kete tu dah beli. So, dua org tu tak sempat kirim sebab baru balik lab.Saya tak jadi isi minyak sebab barang yang di beli terlalu banyak. Malas nak berenti kat stesyen minyak lagi. Akhirnya apa dah jadi.... Saya call kawan la mintak tolong beli. Kawan baik saya kat sini, Yah. Dia datang 1/2 jam pastu dan bagi saya duit RM10 suruh gi isi minyak dulu sebelum gi bank. saya kata.. malas..malas.. nak gi bank jugak. Akhirnya sampai bank, kaunter out of service sebab tak der line. Hehehehehe... memang patut saya ikut cakap awak Yah...