Sunday, March 07, 2004
posted by nile at 4:13 PM
::Budget n Belanja::

Dah berapa hari tak catat belanja... lupa la... Ok, hari nie saya nak catat belanja untuk 3 hari la, termasuk hari ini.

5 Mac- Jumaat ---> emm... lupa la. Jumaat ada belanja apa-apa ker? Tak der la. Tapi malam tu kitaorang dinner kat luar semperna birthday Maria. Dia yang belanja.

6 Mac-Sabtu---> Beli minyak motor=RM4, 2T=RM3.80
Total=RM7.80

7 Mac-Ahad--->Hari ni la. Setakat nie tak kuar duit lagi. Tambahan... beli dot dot dot+aiskrim=RM5.70
Total=RM5.70

Tapi kawan ada pergi belikan tiket bas balik Trg... balik pun sebab general election nanti. Tapi dia pakai duit dia dulu. Gi balik dah RM50 lebih. Bayar pas dapat NSF nanti. heheheheee....