Friday, March 12, 2004
posted by nile at 7:01 PM
Design Page "Warkah Untuk Adik"

Ini layout karya saya yang akan tersiar kat Majalah Blues Selamanya. Baru dapat kejap tadi. Ok tak? Kalau nak baca yang real, beli la majalah Blues Selamanya Issue 46. Promote nie... hehehehe...

Tapi kalau baca tu jangan kutuk lak ek? Semua tu sekadar luahan perasaan... tengah sedih kan... apa-apa pun boleh keluar. Terbitnya citer tu dalam Blues Selamanya bermakna saya telah mencipta satu sejarah baru dalam hidup saya. Kalau ada idea mungkin saya akan menulis lagi.

Semuanya akan jadi kenyataan kalau saya berusaha...insyaAllah :)