Sunday, March 07, 2004
posted by nile at 4:30 PM
::Kisah Semalam::

2, 3 hari ni macam tak ada cerita menarik jer. Tapi sejak semalam saya ngan Gnela duk mengkonstruksi weblog baru untuk kawan saya. Tak pernah saya duduk selama semalam di depan komputer... 12 jam duk depan pc. Saya duk tunggu gnela la tak online online. Saya nekad kena tunggu jugak dia sebab rasanya dah 2 minggu saya tak berYM dengan dia. Nasib baik la saya cuti (hal orang perempuan... hehehehee), kalau tak... tak mungkin saya boleh berada selama itu di depan komputer.

Kerana hal ni (weblog) penting saya memberanikan dan mengagahkan diri menunggu . Lagipun best jugak sebab sementara tu saya berYM ngan Purbe. Dalam-dalam chatting tu saya ada jugak belajar sikit-sikit tentang blog nie. Tunggu punya tunggu, pukul 7.30 lebih kurang gnela pun online. Alhamdulillah, syukur nasib baik dia muncul. Tapi kepala saya dah pening sangat dah. Tengok monitor pun dah tak boleh sangat.

Walaupun chat sekejap jer dengan gnela tapi dia siap boleh buat plan lagi tu. Cepat giler... Saya buatlah apa-apa yang patut, register situ, register sana dan akhirnya siaplah.... weblog basic ajerlah. Selebihnya saya serahkan pada gnela. Dalam pada tu, sempat lagi berconference dengan Tipah ngan Purbe sekali. Kul 9 lebih sikit saya balik. Ikut jiwa berani, saya memang la boleh stay sampai kul 10 kul 11. Tapi saya ikut jiwa takut... balik terus la. Lagipun ada bunyi something yang menakutkkan saya. Dah la seorang diri. Lagipun saya perlu balik untuk membersihkan diri. Sebelum balik singgah beli minyak petrol, 2T, dan duplicate kunci ada kawan mintak tolong petang tadi. Balik rumah, makan, mandi, tengok tv. Best giler citer Khadijah tu kan? Siap menangis lagi saya... hehehehee... orang sensitif nak buat camner. Pastu terus tertidur depan tv.