Friday, April 23, 2004
posted by nile at 9:08 AM
:::Arrrggggg!!!! Tensennyer!!!!!!!

Saya mengharapkan labwork saya berjalan lancar hari nie... alhamdulillah, result saya sebelah pagi memang amat baik. Tapi pada sebelah petangnya.... saya tensen lagi..... result pagi dengan petang lari sangat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Memang tak boleh terima langsung!!

saya dah tak tahu apa nak buat. Saya harapkan semuanya akan setel tapi sebaliknya berlaku. Esok saya busy, lusa pun sama. Bila nak buat abstrak nie!!!??? Kenapa la jadi macam nie? Saya terpaksa stop lab saya sebab memang ia dah disorder sekarang. Saya kena mulakan balik. Tapi... abstrak? Entah la saya berserah ajerlah. Harap-harap saya dapat siapkan jugak. Sebenarnya bukan saya kena buat abstrak tu, saya dah mintak tolong seorang kawan satu lab saya dia tu post-doc so, memang terer la. Dah la baik giler. Hehehehhe.. dia pun tak kisah... Mula-mula nak mintak tolong dia buat ayat jer, tapi dia kata biar dia yang tulis.. lagi la saya suka. Tapi dah 2, 3 hari nie dia dok mintak hasil saya dia nak buat abstrak tu tapi tahu-tahu ajerlah kan saya tak ada result. Result dulu tak leh pakai, tapi kalau terdesak sangat saya akan guna result lama sebab abstrak tu kena buat secara umum dulu sebelum dia bagi feedback untuk buat balik abstrak panjang. Satu masalah saya dah setel! Cuma lab work jer yang tak habis beri dan tambah masalah kat saya!!!