Thursday, April 29, 2004
posted by nile at 6:51 PM
::Citer Sebelum Balik::

Hari nie hari terakhir saya datang lab bulan nie. Pagi2 esok saya dah naik bas. Entah la bila saya boleh update lagi..... bila dah balik rumah nie, memang susah la saya nak online. Mungkin blog saya akan sepi seketika sebagaimana halnya kalau saya balik kampung. Saya datang lab hari nie pun tak ada keje. Korang tahukan instrumen fluorimeter tak leh pakai sebab pc dia buat hal. So, saya memang duk relax ajerlah sebab pada mesin tu jer saya bergantung untuk siapkan master saya.

Bila dah lab tak leh buat, seharian saya duk mengadap komputer.. buat apa? Duk mengupgrade blog saya.. hehehehee... Saya cuma letak banner baru dah ubah-ubah setakat yang saya tahu walaupun pada mulanya saya cuma main2 try and error jer, copy paste..... Ada la perubahan sket dari yang dulu. Terima kasih banyak-banyak kat Brad yang susah-susah buatkan banner tu kat saya. Ada la 4, 5 banner yang Brad buat... nak letak semua kan... tak muat blog nie. Mungkin saya akan tukar dari semasa ke semasa.....

Tengahari tadi saya ke Warta... makan KFC lagi. Kali nie saya belanja sorang akak chinese yang juga merupakan student PhD satu penyelia dengan saya. Saya dah janji nak belanja dia sebab dia yang tolong saya telefon Bendahari UKM tanyakan tentang scholarship saya bulan lepas. Scholarship saya untuk bulan nie dah masuk semalam sekali dengan bayaran yuran semester nie yang dibayar semula pada saya. Alhamdulillah.... saya benar-benar bersyukur atas segala nikmat yang Allah kurniakan pada saya, bersyukur kerana Allah selalu permudahkan segala urusan saya dan sentiasa memberikan dan membuka jalan ketika saya dalam kesusahan....