Friday, May 07, 2004
posted by nile at 4:04 PM
::MOY Publication Dalam Kenangan::

Ini adalah pengalaman pertama saya berkunjung ke MOY Publication. Tujuan utama ialah ke department Blues Selamanya. Dah la pergi seorang diri, tapi berani-beranikan diri jugak ke sana. Sempat jugak beramah-mesra dengan kartunis dan juga staff kat sana. Saya singgah di dua department, mula-mula tu Blues Selamanya pastu APO? Studio Ujang nampak gelap jer. Semua dah balik kot. Ramai jugak yang sempat jumpa tapi tak ingat sangat nama. Antaranya kartunis yang ada Jakalll, Gayour, Pandan, Lambok, Rambai dan Ayem. Staff lak Shasha, Rodin, Hani, Zairi, dan Amir. Yang pasti memang seronok la. Lagi seronok sebab dapat majalah percuma lagi.. hehehehe.... 14 lagi..... seronoknyer!!!!!!!!