Thursday, May 13, 2004
posted by nile at 6:42 PM
::NSF::


Sedang enak saya dibuai mimpi, si Dilla call cakap Kak Mariah dari NSF call suruh pi amik agreement yang telah dikembalikan kepada mereka kerana tidak sampai ke tangan kitaorang. Apa tak sampainya, pos alamat lama. Tapi before tak ada lak problem cam tu. Ingatkan mula2 tu nak naik motor jer ke Putrajaya, tapi panas-panas nie, jauh lak tu terbakar nanti. Sya pun mintak tolong Nabihah.


Dia kata ok jer. Kul 11 lebih kitaorang ke sana MOSTI, Putrajaya. Jumpa Kak Mariah,dia bagi surat, buat pengesahan, dan lepas semunya settle, kitaorang singgah beli kek kegemaran Dilla, cheese cake!!! Sedapnya.... pastu Dilla belanja makan kat Billon. Thanks Dilla sebab belanja dan Nabihah atas segala pertolongan.... semoga Allah menbalas segala jasa baik korang semua. Nasib baik ada housemate kan?