Saturday, May 22, 2004
posted by nile at 7:04 PM
::Pesta Buku PWTC::

Ini first time saya ke pesta buku nie. Sebelum ni memang tak penah. Bila Mely ajak, excited jugak nak pegi. Pagi nie, tiba2 jer Mely call. Ingatkan macam tak jadi dah. Tak dapat bagi kata putus, tapi akhirnya rasa nak pi la jugak.

Pukul 12 lebih saya keluar rumah ke bank untuk amik duit pastu terus ke komuter. Sampai di Stesyen Lrt Masjid Jamek kul 1.40. Janji jumpa 2.30 so saya solat zohor di Masjid India dulu. Lepas solat, pergi balik, Tunggu sekejap, Shah dan Ina sampai. Pastu baru Mely. Kitaorang ke Pwtc. Mula2 singgah Alaf 21. Tapi saya tak lama di situ, saya terus ke MOY publication. Duduk sana lama jugak. Pastu Mely, Ina dan Shah menyusur ke sana. Kitaorang amik gambar banyak giler kat sana. hehehhe. amik gambar kartunis, gambar banner dan mcm2 la. Si Mely lak asyik dok promote saya nie penulis kat Blues. Harap2 tak der yang dengar... Tapi kalau dengar pun apa salahnya.....hehehhe.