Thursday, May 20, 2004
posted by nile at 6:55 PM
::Promo BS 51::



Ini cover untuk Blues Selamanya issue 51 yang juga menandakan berakhirnya cerita saya "Warkah Untuk Adik" kat dalam tu. Kepada semua individu yang mengikuti kisah ini sejak dari isu 46 lagi jangan lupa dapatkan episod terakhir ini. Selain tu jutaan terima kasih juga buat semua pembaca setia dan juga kawan-kawan blog terutamanya yang sudi membeli majalah ini walaupun sebelum ini jangan kata beli, dengar nama majalah pun tak pernah.

Tapi issue ni lambat lagi keluar tau. Dalam awal bulan Jun insyaAllah akan berada di pasaran. Selain tu juga, terima kasih buat adik-adik junior saya tak kira la sewaktu sekolah menengah dulu dan juga kat kolej yang sudi beli majalah nie selepas saya buat promo kat korang. Terima kasih jua kerana sentiasa menjadi adik, junior dan sahabat yang baik kepada saya. Allah sahajalah yang dapat membalas kebaikan dan ketulusan adik-adik semua. Semoga ukhuwah fillah yang terjalin antara kita akan terus kekal selamanya.