Monday, June 14, 2004
posted by nile at 8:56 PM
::..Motor Lagi..::

Masa pergi pendaftaran jumaat lepas, nak ke Pusat Pengajian siswazah tu kena daki bukit sket. Masa tu bertembung la dengan sebuah motor yang sungguh lembab ditunggang oleh seorang pakwe. Tapi tak kisah la kan... nak wak camner, dah dia tu suka bawak slow.

Lepas tu pergi daftar macam biasa. Lepas daftar saya terus ke tempat parking motor. Motor pakwe tadi ada sekali rupanya. Tapi yang bestnya... camner la boleh tak pasan tadi, dia pakai full face helmet!!! Kuikuikui.....