Monday, September 13, 2004
posted by nile at 1:05 AM
::Bismilahirrahmanirrahim::

Minggu lepas seminggu kemalasan telah melanda diri. satu habuk pun keje lab saya tak buat. INsyaAllah lepas nie kena tanam semangat baru. Esok kul 8 mesti punch... kita tengok jer yer.. heheheh

Hari sabtu baru nie saya ke KL jumpa bestfren yang datang sempena lawatan budak2 sekolah dia yang lepas UPSR. Kul 8.30 saya sampai KL pastu terus ikut diorg jalan2 naik bas. Nasib baik ada tempat kosong lagi. Kitaorg pergi Pusat Sains Negara.

Satu kenangan yang tak boleh lupa bila dapat jumpa adik kepada seorang sahabat yang saya kenal melalui majalah blues. Rupa2nya adik dia pun ikut lawatan tu. Dapat tahu tu sebelum saya bertolak ke KL pagi tu. Sempat la saya kirim padanya Majalah Alwan... saja-saja nak promote. KItaorg lunch kat International Youth Center kat Cheras. Datuk Azalina yang sponsor. Saya balik ke Bangi petang lebih kurang kul 6.15 sampai rumah.

Seminggu lepas nie saya update lagi. Sekarang nak betul2 concentrate pada lab work. Harap2 menjadi la kali nie.... InsyaAllah.