Wednesday, September 29, 2004
posted by nile at 1:48 PM
.::BISMILAHIRRAHMANIRRAHIM::.

WAhhhh... dah 10 hari tak update. Dah ada yang komen nie.. nak2 si... tu. hehehehe. Nak kata apa yer? Pagi tadi ada group meeting untuk chemical and biosensor group. Ia adalah meeting khas untuk sesi pesentation budak2 yang nak viva tahun nie. Tapi ada satu yang pelik berlaku bila nama saya diletakkan bersama2 dengan diorang tu. Sebabnya nasib saya memang sungguh baik sejak setahun yang lalu bila setiap kali sesi meeting nama saya tak pernah masuk list untuk buat presentation. Oleh kerana selalu terlepas, saya kena la hari nie.

Tapi... oleh kerana ni sesi penting untuk orang yang dah nak abis master, sesi pembentangan agak lama. setiap orang hampir satu jam. start kul 9 target abis kul 12 lebih. 4 orang yang bentang jadi dah 12 lebih. jadi saya terlepas lagiiiiiiiiii!!!!!!!! BEST!!! Hehehee.. nasib saya memang baik ler.. seronok... tadi pun doktor dah cakap masa dia kata masa maybe tak cukup, "Rusila dah senyum tu..".. hehehe... Tapi tak bagus gak saya macam nie... sebabnya dah lama doktor tak tahu progress saya. InsyaAllah kalau segalanya ok... saya pasti akan cubabuat yang terbaik...

Dah tak ada apa nak kata, cuma nak pegi cari letak lagu atau apa2 jer yang kawan2 bagi nak letak sini... jumpa lagi nanti...

you're my purr-fact friend

I'm am so very glad
To have you as my friend.
You've been there for me always,
Sometimes it's hard to comprehend...

I don't know why you care so much,
Or what it is you see...
But regardless of the reasons,
You're the purr-fect friend for me!

So I'm sending kitten kisses,
And a little purr,
To tell you that you'll always be
My favorite ball of fur!


thanks angah!!!