Tuesday, January 04, 2005
posted by nile at 11:33 PM
::BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM::

Dah tengah malam nie... Baru abis wak lab.. tu pun tak siap lagi sebenarnya... Kena sambung esok. Citer di blog nie... seperti kata 2114, chatbox saya tu dah jadi medan perang.. hehehe.. askar ramai tu... Tak per la... Kalau dah suka macam tu buat je la... seronok gak saya tengok macam2 lagak diorang tu....

Khamis nie saya balik ke Kuantan. Kakak saya minta saya bergilir2 drive kereta ke kl sebab dia nak datang shopping. Kena la balik sebab kakak dah mintak tolong kan...

Lain2 citer saya masih bz dengan lab work yang tak pernah surut. Sekarang tengah berusaha... Harap2 segalanya kan ok... InsyaAllah...