Sunday, October 16, 2005
posted by nile at 8:50 PM
::Bismilahirrahmanirrahim::

Lamernyer tak update!!!!!!!!! Wah.. wah.. wah... Lama betul tak jenguk blog ni.. hehehe... Sebenarnya dah lama saya tak online lama2...
sejak cuti sem 2 baru ni... Saya dah tak masuk lab.. Cuma duk rumah untuk writing tesis... Last time masuk lab bulan 4 lepas... Maknanya hampir 6 bulan...

Sekarang keje parti time saya kat akademi tentera malaysia (ATMA) dah habis... InsyaAllah ada rezeki sem depan saya dapat tawaran lagi... Harap2 la...
Sekarang saya mula masuk lab balik untuk siapkan my last step dalam reserach saya... Ni part untuk validation... Part yang paling menyusahkan bagi saya sebab banyak karenahnya... Kawan2 yang ikut pergi lab pun dah pelik.. Apa la si nile tu buat ngan air putih... air masak tu... Masuk column... pastu air keluar balik... pastu dia hepi.. hehehehe... Tak pe... nanti2 faham la kenapa la saya hepi sangat....

Bila dah start masuk lab... Ada la masa untuk saya melepak depan pc... Ni pun tak lama... Saya dapat masuk ni pun sebab kena tunggu air putih tu turun dari column (att 2 yang selalu sangat sebut air putih tu... ). Pas siap tu, saya akan start guna sampel air paip tu untuk analisis... Harap2 segala2nya akan berakhir... Saya dah tak nak extend lagi..... Dah takde duit nak bayar yuran la....