Monday, November 14, 2005
posted by nile at 5:59 PM
::BISMILAHIRRAHMANIRRAHIM::

Tesis dah dihantar untuk semakan oleh penyelia dah sebulan lebih... Dekat 2 bulan dah... Co-supervisor dah habis check... Tapi main supervisor lak bz manjang... Saya dah takut gile ni... Hujung bulan ni dia dah nak pergi Indon sebulan... Bulan 1 taun depan saya dah kena submit kalau tak saya kena la extend 1 sem lagi.... Harap2 sempat la... Duit dah tak de nak bayar yuran lagi.. Yang sem ni pun saya baru bayar half... So kalau nak daftar sem baru kena bayar balance+half lagi untuk sem depan.. So kena sedia dalam seribu lebih gak...Everything dah complete.. Yang last step ni pun saya dah buat habis... Tunggu validation dengan established method lak.... Harap2 jadi la...

Sekarang masih menganggur... Tunggu tawaran tutor kat ATMA lagi la... Harap2 dapat la... Tapi tu pun dalam bulan 12 kot. Untuk sebulan 2 ni biar la saya concentrate dengan tesis dulu... Nak baiki mana2 yang patut... InsyaAllah segalanya kan ok.... Saya dah penat belajar.... Nak kerja... Cari duit... Dapat hidup sederhana cukup la kalau tak senang pun... Tak nak susah hati lagi... Tak nak pikir lagi pasal studi... Kalau boleh nak balik rumah hari2, hati, fikiran, perasaan tak terbeban dengan hal2 ni lagi... Banyak perkara yang saya tinggalkan sebab master ni... Saya dah tak mampu nak panjang2 kan lagi.... Moga segalanya akan berakhir tahun ni.... 2005...