Saturday, December 03, 2005
posted by nile at 7:35 PM
::Perjalanan hidupku... 24-28 Nov::

Kadang2... kita perlu giler... ntah pe la saya tulis ni... tapi itu la yang sume orang kata kat saya... Tapi say abuat semua ni untuk master saya... dan juga untuk orang2 yang saya sayang... Biarpun tak dihargai.... Tapi itulah harga sebuah pengorbanan!!!!

24 Nov... result untuk validation dah dapat... alhamdulillah... Master saya menuju ke penghujungnya...
25 Nov... kul 3 keluar dari rumah... saya ke pudu untuk cari tiket ke kuantan...
alamak.. nasib tak baik... rupa2nya budak2 U balik cuti... Tiket cuma ada kul 12 am... so terpaksa la melepak ka pudu tu 7 jam b4 naik bus...
26 Nov... Sampai di terminal makmur kuantan dalam kul 4 pagi.. turun2 je bus kakak sampai... alhamdulillah.. tak la saya menunggu lama sangat... dapat la tido dalam 3 jam b4 drive ke UTM bersama kakak... Singgah di Palong 12.. umah Anga.. tenkiu sebab masakkan untuk nile... Tima kasih juga kat mak sebab sanggup tak pegi kenduri kawin semata2 sebab saya nak singgah umah.... Mak memang baik sangat...Sampai di skudai kul 8 lebih...Sempat mandi n rehat tak sampai 1 jam b4 bertolak balik ke KL.. bas kul 12 malam...
27 Nov... Sampai di serdang kul 3.30 pagi... Lin datang amik dalam kul 4 am.. tdo umah dia... pagi 8 lebih dia hantar rumah... Pegi lab kul 9am, Yana tolong hantarkan sebab motor kat UKM.... Prof datang lambat sket jumpa dia dalam kul 10 am.. Habis check tesis, saya solat dan terus ke Pudu semula... Sib baik ada tiket kul 4.30 ptg ke Johor... Sampai johor dalam kul 9.30 malam.... Pegi makan.. balik bilik n tido... saya benar2 letih....
28 Nov... Kul 9 bertolak.... tapi singgah baiki kereta.. Lampu depan terjatuh ntah kat mana... Hantar pc abang di Senai... n then bertolak balik.. Masuk highway Kulai...Sampai di Kuantan hampir pukul 6 pm. Cari tiket balik... dapat kul 6.30 pm. Solat dulu.. n 6.30 teruskan perjalanan balik ke KL... nyampah betul naik bas aritu.... budak2 mana ntah.. memekak je kat belakang... tensen!