Monday, February 27, 2006
posted by nile at 1:10 PM
::Mimpi, KeNanGan n KaWan::


Malam tadi mimpi lagi... ayo... tiap2 malam mimpi yang sama ni.... tapi kena senyum la... sebab malam tadi mimpi yang hepi2.... Hmmm.... yang lain2 takde la kot.... Skrg kat ATMA.. baru bis lab... Budak2 ni degil la.. geram.... Tapi ni la rezeki saya.... Dah nama keje kena la hadapi pe je....

Kenangan lak... bestfriend saya yang saya dah bersahabat cukup 9 tahun dis year akan kawin... Hehehe... 12hb Mac ni.... Kawin gak akhirnya dia... alhamdulillah.... 9hb kena balik la... balik awal sket sebab nak tengok pe la dia buat b4 dia nak kawin ni.... Pastu kena beli hadiah spesel ni... Harap2 gaji masuk la awal bulan 3 ni....


Buat kawan... Awak jaga diri awak baik2 k... Saya akan tolong awak... Saya dah janji kan... Yang penting kehendak hati awak... Awak takkan berubah selagi awak tak mulakan perubahan tu... Saya tahu awak dah berusaha.... Awak ni asyik rasa sunyi je...Kalau sunyi msg saya je... Saya tak kisah... hehehe.. hope awak tak kisah saya tulis pasal awak ni... Awak ingat k... Saya kawan awak... Saya akan support awak...

Image hosting by Photobucket