Sunday, March 05, 2006
posted by nile at 11:30 PM
::Jalan-Jalan, Garasi n Mimpi lagi::


Dua, tiga hari ni asyik jalan2 je.... Sakit-sakit pun boleh jalan2 lagi tu... Selsema tak ok lagi... Tambah ngan batuk, sakit tekak... Pagi tadi lak bangun tak de suara. Semalam gi Low Yat... Teman kawan cari external hard disk. Seharian gak kat sana. Hari ni gi Alamanda lak. Cari hadiah kawin untuk bestfriend.


Garasi... hehehe.. kenapa? Tadi Garasi ada live show kat titiwangsa... Tapi saya tak pergi la walau ada niat nak pergi untuk amik picture untuk orang tu. Kesian kat dia tak sempat pergi. Kalau nak tadi boleh je pergi... Tapi dia tak cakap pe2 tak pe la... Jangan sedih yer... InsyaAllah lain kali leh tengok lagi.


Mimpi lagi... Saya tido 12 jam semalam... keletihan agaknya berjalan sangat... and saya tak sihat sangat... makin teruk la sakitnya... mimpi pun mula la yang bukan-bukan... Tapi mimpi mainan tidur je... Tapi kali ni 'tentang mereka'... bukan 'tentang dia'. So berdua... hehehe... Senyum... Kenapa...? Sebabnya... Saya mimpi jumpa dia di tempat dia belajar n then tadi ada baca sumtin di blog yang related pasal tu.. Kebetulan ke? Tak tahu la... Allah nak tunjuk sesuatu rasanya.... Tapikan... Saya tetap di sini.... Tak ke mana-mana.... Sebab saya tak percaya pada mimpi yang selalu bagi harapan palsu... Tapi saya tetap boleh senyum.... Dia pun senyum... Yang suka garasi tu pun senyum yep... hehehe.. Walau susah senyum cubalah senyum jugak... Sebab sorang lagi watak dalam mimpi tu selain dia.... u... Tapi in different part la... Senyum lagi... Aduss... Tak leh hilang lak rasa nak tersenyum ni... Nak ketawa pun ada... Jangan marah.... senyum la... sebab senyum tu sedekah... Bak kata saiful apek, senyum tu amalan mulia lagi berpahala.... Masih terus tersenyum sendiri.... Tak tahu kenapa... Mungkin sebab rasa jodoh kita panjang kot.. hahaha... Lagi satu terfikir sesuatu... lebih kurang sama lak topik kat blog kita kan kebelakangan ni.... Semenjak dua menjak saya sakit ni la.... Hehehe... Senyumlah... senyumlah.. wahai cek mek molek...


Sakit-sakit pun.... masih boleh senyum kan.... (saya menulis untuk menghiburkan hati... bukan untuk menyakitkan hati... atau bukan jua untuk memerli....so.. hope u ol can understand me.. hehehehe)