Friday, March 10, 2006
posted by nile at 9:45 AM
::Sehari di Penang::

Saya sekarang di USM... Bertolak dalam kul 2 semalam dari Bangi n sampai kat sini dalam kul 7. Saya teman kawan, Kak Tini drive balik ke rumahnya. Sempat gak ambik gambar atas jambatan pulau pinang tu tapi tak dapat nak publish kat sini sebab tak bawa infrared. Nanti la bila dah balik Bangi minggu depan. Malam ni saya akan balik ke Terengganu.


Last saya sampai Penang 14 tahun lepas masa saya darjah 5. 14 tahun? Hehehe.. buat saya senyum je bila sebut 14.... 14 ni no yang amat bererti dalam hidup saya sebenarnya... Adik beradik satu mak satu ayah saya pun 14 orang. Lupakan dulu pasal 14 kita sambung journey saya ke Penang.. Sempat la round2 USM... Semalam dan hari ni.. Aktiviti arini tak tahu la lagi.. maybe duk USM je kot. Saya pun malas nak jalan2. Tapi tadi Kak Tini kata nak ajak pegi Bukit Jambul, tapi tak tahu la nak pegi ke tak.


Yang lain-lain takde lah kot. Entah bila lagi saya akan sampai Penang. Kalau ada rezeki jadi lecturer maybe akan sampai sini lagi sebagai presenter atau pe2 a kot.. Malam ni saya balik....

Selamat tinggal Penang!!!!!!!!!!!!!!!