Sunday, April 09, 2006
posted by nile at 5:23 PM
::..Huhu... Boringnyer....::

Jumaat lepas last day ngajo budak2 bakal pegawai tentera tu.... Sekarang saya cuma makan tido makan tido je... Ingat nak cari keje parttime kat mana2.. kedai fotostat ke.. cc ke... kedai runcit ke... Tapi buat sementara ni malas nak pk lagi... untuk bulan ni la.... sebab akhir bulan ni saya nak pegi jauh.... Nak gi lepaskan segala kekusutan fikiran... Bagusnya kalau saya dapat pergi selama-lamanya.... Tak payah la nak pk nak cari keje ke... pk pasal kehidupan.... pk pasal pe yang harus di hadapi sehari-hari... malas pk susahnya nak dapat keje... Kan senang kalau ada modal... nak bukak bisnes sendiri... Tak yah keje ngan org... Tapi kan... Inilah namanya kehidupan kan....? Macam mana macam mana pun... kena keje gak.... Yelah... saya kena berpijak di bumi nyata... Lepas balik baru la nak pk.. hehehe.. Bestnyer!!!!

2, 3 minggu ni saya belajar baca novel... hehehe... Novel pertama "Maafkanlah Aku".... Best gak... cite tentang friendship, keluarga, cinta.... Pastu satu lagi yang saya baru beli semalam, "Andai Itu Takdirnya"... sama gak, friendship, famili n cinta... Tapi yang 1st tetap best.. kelakor... He3.... Pasni tak tahu la novel pe lak....

Master saya... ntah lor pe cite.. Still tunggu supervisor cari external examiner.... Ntah la dapat ke belum.. sejak saya hantar tesis 3 bulan lepas, saya tak jumpa2 dia... Malas.... Lagipun bz mengajor... Keje dah takde... Tapi saya suka la keje kat ATMA ni... keje senang... tak tension... cuma tension gaji lambat masuk je la... hehehe... Sem depan nak apply lagi... selain tu ingat nak mintak keje kat KLIUC gak... Ada gak keje tutor sambilan kat situ.... Kalau dapat 2 keje dalam satu sem tak pack sangat lagi... ... kalau dapat la.... malas la nak keje kena interbiu2 ni.... Keje camni senang hati.. Cuma kena banyak studi.... hehehe... Penat otak sket la... k la... caucincau...