Wednesday, June 21, 2006
posted by nile at 4:33 AM
Photobucket - Video and Image Hosting

---tempat lepak b4 tibanya 21hb.. Sate Kajang Hj. Samuri

Photobucket - Video and Image Hosting

---atau ni closed up lagi..

Photobucket - Video and Image Hosting

----pic masa detik 00:00 pada 21 Jun 2006 (tak la sedih sgt kan)

Photobucket - Video and Image Hosting

--tak mkn pe2.. juz minum je.. limau ais!!!..

Photobucket - Video and Image Hosting

---ni satu lagi... bestnyer air


Photobucket - Video and Image Hosting

---ni la tempat jatuhnya airmata ku pagi 21hb ni...suar putih yang comot..sua pinjam ni..

Photobucket - Video and Image Hosting

---ni pic pas nangis.. (nampak cam nangis ke?xkan...nak tunjuk jaket baru sebenarnya.. hahaha.. lawa tak? jauh beli ni... kat oversea.. hahaha.. penang pon 'oversea" kan?)

Photobucket - Video and Image Hosting

---ni pon sama.. tapi stil leh lagi giler bergambar

Photobucket - Video and Image Hosting

---kamon la sila.. senyum la.. buat pe sedih2 kan...?

Photobucket - Video and Image Hosting

----hadiah pertama dari BosS.. tenkiu veri much bosS!!...stokin 2 psg..tudung hitam.. n bwh tudung hitam tu ada lagi 3 jenis barang... tapi dipaksa dirahsiakan atas sbb2 keselamatan.. (hahaha..jidah je tau)

Photobucket - Video and Image Hosting

---atas permintaan jidah.. di siarkan msg si dia.. tapi bertulis.. dah try amik pic dari hp tapi tak clear la...

Photobucket - Video and Image Hosting

---ni saje nak letak.. 3 barang hitam kesayanganku.. henpon, bag n helmet.. hehehe

Photobucket - Video and Image Hosting

---ni pon saje.. 3 gelang kesayangan...di pergelangan tanganku yang makin hari makin mengecil.. eee.. seram tgk...

Photobucket - Video and Image Hosting

---satu lagi saje2.. tapi yg ni dengan sarung yamaha.. motor kesayanganku...


tu lah sahaja koleksi pic2 saya sempena ketibaan usia saya yang ke 25... bagi peluang saya giler2 kan diri.. hehehe.. apa2 komen sila tinggalkan dia ruangan yang disediakan.. sume pic adalah hasil keje tangan saya sendiri.. tidak diciplak dari mana2 yer...cuma pinjam digicam boss je... saya dah studi nak edit guna photoshop tapi tak pandai2 lagi... so letak la direct gini je... moga saya hepi bila tengok balik sume ni walau hakikat hati berlagu pilu... sekian...

(thanks pada sume yang wish saya pada detik 00.00 ke atas.. jidah, ayu, ct, my best friend Ummy, yalin, kawan (03), dan sume yang wish saya di friendster, anis, t, ratna, adik, arechu (rozie), and chat smlm anga, putri, akma, du, in, dan sume... terima kasih kerana buat saya tersenyum hari ini)


"Janganlah kamu bersikap lemah, dan janganlah (pula) kamu bersedih hati, padahal kamulah orang-orang yang paling (tinggi darjatnya), jika kamu orang-orang yang beriman" (Ali Imran:139)