Sunday, June 25, 2006
posted by nile at 11:26 PM
Lusa saya akan start keje. Sem ni saya cuma dapat untuk lab demostrator, so tak la saya kena studi sangat.. hehehe.. Untung gak kan... Tak la terkejar-kejar macam dulu... Selalu bila tak prepare before masuk kelas, saya jadi kelam kabut bila nak jawab soalan student. Budak2 ni memang terer dari saya pon.. hahaha... Tapi tulah.. kalau lab cuma 8 eksperimen, saya cuma keje 2 bulan. So cepat la berakhirnya... Sebab tu saya amik jugak slg.. tahu kan slg pe.. Skim Latihan Graduan... Pas abis slg saya akan start cari keje giler2... Sebelum ni cari keje macam main2 lagi la... Dah tiba masa untuk saya bina hidup saya... Dan saya buat apa yang saya nak untuk diri saya... Bukan untuk orang lain lagi...