Friday, July 14, 2006
posted by nile at 12:18 PM
Pertama sekali saya ingin memohon mintak maaf sebab lama tak update. Saya terlalu sibuk kebelakangan ini. Sejak saya ambil kursus bahasa inggeris di bawah skim latihan graduan (SLG), saya harus bangun pagi setiap hari. Walaupun saya sudah ambil master, saya ambil peluang untuk sertai SLG sebagai persediaan saya untuk hadiri tenuduga. Ke kelas SLG ni macam orang pegi kerja la. Kelas setiap hari 9am - 4 pm. Masa kerja kat ATMA saya pergi kerja la sebab cuma 2 jam sehari. Tu pun bukan setiap hari cuma hari selasa, rabu dan khamis.Oleh kerana setiap hari saya bangun pagi, saya telah mengubah rutin harian saya sebelum ini yang lebih suka tidur di siang hari dan malam masa untuk berjaga. Melakukan hampir 2 kerja dalam satu hari, berulang alik ke 2 tempat dalam satu hari membuatkan saya agak keletihan. Saya pun dah lupa bila kali terakhir saya melepak di lab saya kat UKM tersayang tuh. Kalau tak hari-hari saya di sana. Minggu ni rekod la. Satu hari pun saya tak jejakkan kaki saya ke UKM.

Kadang-kadang rindu nak berjalan-jalan ke blog kawan-kawan macam dulu. Tapi masa saya yang agak terbatas membuatkan rutin dulu tak dapat dilakukan sekerap dulu. Rindu betul nak dengar lagu "sedang ingin bercinta" kat blog cd.. hehehe.. Pastu pegi buat gosip kat blog honey... kekkeekke.. n dengar leteran dia suruh saya pegi jumpa doc.. kekekeke.. Saya masih sakit honey.. Entah bila la saya nak pergi ni. Nak lepak-lepak kat forum Blues... Jumpa kawan-kawan kat sana... Rindunya kat sume forumer blues... InsyaAllah saya akan ke sana lagi nanti. Minggu depan saya akan balik kampung untuk jaga kakak yang akan bakal bersalin. Bila balik lagi la susah saya nak online. nanti saya update lagi. Minggu ni banyak kenangan yang pahit manis.. yang utama kisah saya tersadai di Mobil sebelum tol masuk ke highway KL-seremban tu sorang-sorang diri dengan hp tanpa kredit. nanti la yer saya update. hehehe..