Wednesday, September 06, 2006
posted by nile at 10:09 AM
Pic gathering belum upload sebab saya belum singgah lab kat UKM. Nantilah saya singgah petang2 karang ke. Takpun esok. Saya tengah berdebar-debar ni sebab saya ada buat salah tapi tak nak mengaku. Biarlah... diorang dah leh agak saya rasanya... bukan niat saya .. saya dah tanya sebelum buat, orang kata boleh so saya go on je la.. Tapi sekarang jadi isu lak... biarlah... kalau saya pikir, ketar saya tak kan hilang...

Yang lain2, taraf saya sekarang ialah pelajar sepenuh masa... Keje saya di ATMA dah berakhir jumaat lepas. Kalau saya sambung pun bulan Disember ni masa sem baru. Tapi entah la saya nak sambung ke tak. Saya ingat nak bagi keje ni kat Yalin. Saya sebenarnya tak minat mengajar lah.... Tapi sementara tu, saya ada mintak keje lain kat Putrajaya, kawan saya di Blues yang tolong, thanks ye Sang. Kalau dapat keje tu, meriahla raya saya tahun ni. Hope gitulah.. dah lama tak gembirakan adik2 kat kampung...

Yang lain2 takde dah kot. Cuma saya tengah belajar main gitar sekarang. Saya ingat nak amik kelas kat Yamaha Music. Saya dah tanya ritu, RM80 sebulan, kelas seminggu sekali. Kalau dapat keje saya start la kelas tu. Saya tak larat dah nak belajar sendiri. Jari saya dah berlubang2, merah2 duk tekan fret, petik, strum tapi bunyi lagu tak kuar pun. Apple dah banyak gelakkan saya... heheheh... Awak... nanti saya boleh main, awak tepukkan tangan untuk saya lak yer... tak yah gelak lagi... hehehe...Thanks banyak2 kat adik Izwan yang saya kenal di forum Malayolga dan kawan lama Niki yang banyak bagi galakan dan tunjuk ajar. Saya kena sungguh2 kalau nak belajar. Saya tahu tu, tapi saya rasa perlukan gak tunjuk ajar yang betul at least untuk sebulan dua. K lah... Saya nak jawab tang Ien ni.

Do you like:-

Sunrises or sunsets?
sunsets kot... sebab yang tu yang selalu saya dapat tengok... sunrises tu tak dapat tengok selalu sangat tahu2 jela sebab apa... hehehehe

Suitcases or backpacks?
of course backpacks!!! tu la yang saya dok usung hari2... senang... tak sakit bahu bawak...

Dogs or cats?
dua-dua tak suka... tapi kalau kena pilih gak baik saya pilih kucing...

Roller-coasters or merry-go-rounds?
merry-go-rounds tu apekebenyer yer? hehehe roller-coasters saya dah serik, cam nak mati saya naik... tak nak naik dah... kecut perut saya....

Calls or texts?
call la kot... senang...tapi tu kalau banyak duit la... if money is no object memang saya pilih call... sms susah la.. sakit jari tekan...

Gift vouchers or presents?
ada ke gift vouchers kat mesia ni? ada kot, tapi org jarang buat... hadiah la... senang.. bagi terus dapat....

Pens or pencils?
pen... pencil ni zaman budak2 boleh la... saya dah lama tak beli pensil... pen je. tu pun selalu ilang sebab saya takde pencil case... saya campak je dalam backpack saya tu.. hehehe

saya tak tahu nak sebarkan kat sapa... klah... saya pilih kawan2 blues... hehehehe
1. YaLiN
2. Applephye
3. Akma
4. Pu3