Tuesday, October 03, 2006
posted by nile at 2:08 PM
Photobucket - Video and Image Hosting


Pic tak senonoh kat atas tu tak berkaitan dengan entry.. hehehe.. Banyak perkara tak terjangka 3,4 hari ni. Entah susah nak cakap. Tapi hidup mesti diteruskan seperti biasa. Saya pun malas nak fikir perkara remeh-temeh... Itu jelah kot nak update.. hehehe... Satu lagi, sekarang sebagai tambahan apa yang dah saya belajar, saya amik satu lagi kelas english di UKM. Kelas ni setiap sabtu dan ahad. Trainer dari US dan UK yang ajar, nama dia Bryan n Helen Brown. Baik dan kelakar orangnya. Best sangat dapat join kelas ni. Thanks to Boss yang rekemen kelas ni pada saya. saya nak sambung tengok tv ni... cite bawang putih bawang merah ... Rasa nak sepak mak tiri si bawang putih ni... jahat nak mampus... sib baik mak tiri saya tak lak sejahat tu.. tapi boleh tahan la.. hahaha

p/s: kenapa manusia melihat kesilapan semalam sebagai penghalang untuk menerima kebaikan hari ini? maafkan saya pada semua-semua insan yang pernah saya sakiti dan yang pernah saya lakukan kesilapan.. maafkan saya...